御宴会コース

PARTY COURSE

(要予約制

※2日前までのご予約をお願いします。

※Please make a reservation 2days in advance to your visit.

11:30〜15:00 (LO 14:00)

17:00〜21:00 (LO 20:30)


 

花コース

HANA COURSE

季節の前菜、小鉢、刺身盛り合わせ

特選てんぷら

ご飯、お新香、赤だし

(のり茶、茶蕎麦もお選び頂けます。又、最後のかき揚げを天茶、天丼にもできます。)

自家製デザート

(季節ごとにデザートを作っています。)

A variety of appetizers, Our seasonal special

A mixed sashimi plate, Our finest seasonal tempura

Meals

Please choose one from these 5 variations

☆A kakiage served on the side

Rice set, Noricha or Cha-soba

☆A kakiage served on top

Tencha or Tendon

Homemade dessert

(We change our desserts seasonally)

¥12,500 

 


 

月コース

TSUKI COURSE

 

季節の前菜(5品)、小鉢、刺身盛り合わせ、てんぷら

ご飯、お新香、赤だし

(のり茶もお選び頂けます。又、最後のかき揚を天茶、天丼にもできます。)

自家製デザート

(季節ごとにデザートを作っています。)

Seasonal appetizers(5 small appetizers), Our seasonal special,

A mixed sashimi plate, Tempura

Meals

Please choose from these 4 variations

☆A kakiage served on the side

Rice set or Noricha

☆A kakiage served on top

Tencha or Tendon

Homemade dessert

(We change our desserts seasonally)

¥8,800

 


 

梅コース

UME COURSE

季節の前菜(5品)、小鉢、刺身、てんぷら、

ご飯、お新香、赤だし

(のり茶もお選び頂けます。又、最後のかき揚げを天茶、天丼にもできます。)

自家製デザート

(季節ごとに作っています。)

Seasonal appetizers (5 small appetizers), Our seasonal special,

A sashimi plate, Tempura

Meals

Please choose one from these 4 variations 

☆A kakiage served on the side

Rice set or Noricha

☆A kakiage on top

Tencha or Tendon

Homemade dessert

(We change our desserts seasonally)

¥6,500


※NORICHA White rice and kelp seasoning with hot green tea poured over it and sliced nori on top!
※CHA-SOBA Made by adding green tea powder to the buckwheat flour mixture.
※TENCHA

White rice and kelp seasoning with hot green tea poured over it and KAKIAGE on top

All topped off with sliced nori! 

※TENDON A KAKIAGE on white rice with sweet soy sauce!
※KAKIAGE A mixture of vegetable bits and seafood fried in batter!

 

 

 

税込価格